loader

Hoofd-

Het voorkomen

INSTI-thee tijdens de zwangerschap

De eerste koude herfstval samen met de regens beëindigt het picknickseizoen en opent het koude seizoen. Het duurt lang genoeg en daarom heeft bijna iedereen de tijd om ziek te worden van de griep. Bovenal zijn kinderen, bejaarden, verzwakte zieken en zwangere vrouwen kwetsbaar voor catarrale aandoeningen als gevolg van een natuurlijke afname van de afweer tijdens de periode van het dragen van een baby. De grootste moeilijkheid ligt in het feit dat de keuze van geneesmiddelen goedgekeurd voor gebruik tijdens de zwangerschap zeer beperkt is, en het is ook onmogelijk om de ziekte te laten verdwijnen: een progressieve infectie vormt een reëel gevaar voor de ontwikkeling van de foetus.

Dat is de reden waarom aanstaande moeders bij de eerste gevoelens van ongesteldheid het advies krijgen om onmiddellijk warme fruitdranken, compotes en theeën in grote hoeveelheden te drinken, de nasopharynx te spoelen met een zoutoplossing en de bedrust te observeren. Echter, als de verkoudheid vordert, verergert de aandoening, dan moet je toevlucht nemen tot medicamenteuze behandeling. En in dergelijke gevallen adviseren heel wat therapeuten en gynaecologen de INSTI-thee voor verkoudheid, rhinitis en hoest als een complex, op planten gebaseerd medicijn voor hun zwangere afdelingen.

INSTI-thee tijdens de zwangerschap: instructies

INSTI is een granulaat voor de bereiding van een therapeutische drank, verpakt in handige sachets voor een enkele dosis. Om thee te zetten, is het alleen nodig om de inhoud van de zak in een kop heet water op te lossen en langzaam langzaam te drinken. Herhaal de ontvangst zou 2-3 keer per dag moeten zijn.

Deze korrels zijn gemaakt van een geconcentreerd extract van medicinale planten. INTI-thee bevat witte wilgenschors, wortels en wortelstokken van kale zoethout, bladeren van vasculaire athatoda, bladeren van Chinese thee, wortelstokken van medicinale valeriaan, bloemen en bladeren van geurig violet, vruchten van gewone venkel, bladeren van bolvormige eucalyptus, en hulpstoffen - sucrose, menthol, maïszetmeel.

Het is vanwege deze samenstelling dat artsen geloven dat de thee INSTE tijdens de zwangerschap niet alleen een van de veiligste, maar vaak het enige mogelijke gebruik tijdens deze periode is.

De complexiteit van de samenstelling van thee bepaalt het complexe effect op het lichaam van de patiënt:

  • mucolytische;
  • slijmoplossend;
  • bronchodilatator;
  • anti-inflammatoire;
  • bacteriedodende;
  • pijnstillende;
  • antispasmodic;
  • koortswerend;
  • zweterig.

In dit opzicht wordt de INSTE-thee aanbevolen voor de symptomatische behandeling van virale en catarrale aandoeningen:

  • ophoesten
  • met een verkoudheid;
  • met moeite ademhalen (nasaal en oraal) op de achtergrond van ARVI;
  • met zere keel;
  • met hoofdpijn;
  • bij verhoogde temperaturen.

Opgemerkt dient te worden dat gelijktijdig met de INSTI het onmogelijk is om geneesmiddelen te gebruiken die sputumverdunning voorkomen en de hoestreflex onderdrukken. Vanwege het gehalte aan sucrose in de thee, is voorzichtigheid geboden bij patiënten met diabetes.

Als de conditie niet verbetert met deze thee, en vooral als het erger wordt (lichaamstemperatuur stijgt boven de 38 graden, hoest neemt toe, piepende ademhaling in de borst of pus in het sputum ontwikkelt, angina ontwikkelt), is het dringend nodig om een ​​arts te raadplegen om een ​​andere voor te schrijven effectieve behandeling.

Kan Pregnant Drink Tea Insty drinken?

Thee in korrels INSTI vindt veel van zijn bewonderaars, een aanzienlijk aantal waaronder zwangere vrouwen. Maar vaak zijn ze geschokt om te ontdekken dat INSTI gecontraïndiceerd is bij zwangere en zogende vrouwen. Zou dit het geval kunnen zijn als de apotheker hen adviseerde bij een apotheek of de gynaecoloog zelf als veilig en geschikt voor de behandeling van zwangere vrouwen?

Na de INSTI-thee gekocht te hebben, lezen zwangere vrouwen op aanraden van de arts niet eens de samenstelling en annotatie: er wordt gezegd dat het medicijn goed is en helpt, en vooral - is goedgekeurd voor gebruik door aanstaande moeders, wat betekent dat het kan worden behandeld. Maar sommigen van hen zijn eraan gewend artsen niet te vertrouwen en zullen daarom zeker zeker willen zijn van de veiligheid van het medicijn dat ze persoonlijk hebben voorgeschreven.

Hoogstwaarschijnlijk vindt u geen contra-indicaties voor het gebruik ervan op een theezakje wanneer u een kind vervoert. Maar elektronische instructies overal waarschuwen: INSTI is gecontra-indiceerd om te ontvangen tijdens de zwangerschap en borstvoeding. En in dit opzicht zijn veel zwangere vrouwen bang om deze thee te nemen voor behandeling.

Andere waarschuwingen voegen brandstof toe aan het vuur: thee moet met grote voorzichtigheid worden genomen wanneer ernstige schendingen van de functies van de nieren en lever, met ziekten van het cardiovasculaire systeem, en dit betekent dat dit medicijn in staat is om extra stress op deze organen uit te oefenen.

Het is absoluut noodzakelijk dat u uw arts raadpleegt over de behandeling met de INSTE-thee als schendingen van het bloedstollingssysteem, met name de toename ervan, worden vastgesteld. Bovendien is het Instituut verboden voor kinderen jonger dan 18 jaar! En dit, u zult het ermee eens zijn, is ook een tamelijk serieuze reden om aan zijn veiligheid te twijfelen...

Waarom is het onmogelijk om thee-INSTI te drinken voor zwangere vrouwen?

De situatie is enigszins onbegrijpelijk. Er zijn veel synthetische drugs, die zijn samengesteld uit onveilige componenten, maar dit heeft geen invloed op de benoeming van hun zwangere vrouwen in verschillende perioden van zwangerschap. Een kruidenthee INSTI is gecontra-indiceerd voor toekomstige moeders. Wat kan hij gevaarlijk zijn?

Hoogstwaarschijnlijk herbergen apothekers zichzelf. Immers, elke stof van plantaardige oorsprong kan niet alleen een aantal contra-indicaties voor het gebruik hebben, maar ook verschillende allergische reacties van het lichaam veroorzaken. De intolerantie van geneeskrachtige kruiden tijdens de zwangerschap neemt zeer vaak toe en de kans op bijwerkingen is hoger naarmate er meer componenten in de samenstelling van een bepaald middel worden opgenomen.

Wat directe contra-indicaties betreft, worden zwangere vrouwen niet aanbevolen voor de inname van zoethout, dat is opgenomen in de thee van INSTE. Het is in staat vocht vast te houden in de weefsels van het lichaam (wallen veroorzaken en hoge bloeddruk) en het baarmoederspierenstelsel te versterken, waardoor het risico op een miskraam en voortijdige geboorte toeneemt. Het laatste pand heeft venkel, maar hiervoor is het noodzakelijk veel verse groente te eten.

Dat is, in theorie, is schade aan INSTE voor zwangere vrouwen zeker mogelijk. De praktijk leert echter dat het medicijn geen gevaar vormt voor aanstaande moeders: veel van hen nemen INSTY-thee zonder enige consequenties. Negatieve recensies hierover hebben slechts betrekking op twee kwaliteiten: smaak en efficiëntie. En hier zijn er veel variaties.

INSTI-thee tijdens de zwangerschap: beoordelingen

Wat het ook was, en de thee INSTI tijdens de zwangerschap kost veel vrouwen. Sommigen merken het zichtbare effect van een dergelijke therapie niet op, maar merk op dat de drank vrij aangenaam is voor de smaak. Anderen adviseren hem aan alle zwangere vrouwen als een veilige en redelijk effectieve remedie: in hun geval helpt het INSTI koude symptomen snel genoeg te elimineren. Velen klagen dat de smaak van thee zo walgelijk is dat al het andere er niet toe doet: het is gewoon onmogelijk om het te drinken! En sommige mensen houden van alles: smaak, smaak, prijs en resultaat.

Misschien wel het belangrijkste is dat vrouwen de uitgesproken negatieve effecten van de behandeling van thee INSTE tijdens de zwangerschap niet opmerken. En om het te drinken of niet, is de beslissing van elke toekomstige moeder. Natuurlijk, het beste wat je kunt doen zonder medicijnen, zelfs kruiden. Maar helaas is dit niet altijd mogelijk.

Wat kan in de kou worden genomen voor zwangere vrouwen?


Wat een geluk is het dat ik een dochter heb - Mooie ogen en dikke wangen, Een vrolijke glimlach en een sonore kinderlach. En deze kleine man is duurder in de wereld van allemaal !!

En hoe zit het met thee met frambozen, linden of honing, melk met honing? (ze zelf deed dit allemaal toen ze zwanger was). Kiwi bevat veel vitamine C, groene thee, citroen.

Wat maakt je het meest zorgen, is er een aanleg voor verkoudheid (chronische aandoeningen van de bovenste luchtwegen), hoe lang ben je al ziek geweest?

Forum voor moeders en vaders van Poltava

Koud tijdens de zwangerschap

  • zoals
  • Hou niet van
Ritik 17 maart 2016

Nou, zie je, als een geluksvogel! Iemand zwanger tijdens de zomer, de hoogte van warmte, zon, melanine, fruit en vitamines, en iemand moet sluiten van de kou en draag een gaasverband. Nou, waarom is de wereld zo oneerlijk ??

Ik ben het ermee eens dat het goed is om in de zomer zwanger te zijn, maar het is waarschijnlijk goed aan het begin van de zwangerschap, alleen maar zodat de baby goed wordt gevormd, zonder griep. Ik was een beetje ziek in november, toen ik in januari bang was om naar buiten te gaan, heb ik uien thuis met citroenen gegeten. Nu maak ik me ook een beetje zorgen, omdat ik Orvi meestal in april ziek krijg.
Post is bewerktRitik: 17 maart 2016 - 17:58

  • zoals
  • Hou niet van
Irishka88 17 mrt 2016

Nou, zie je, als een geluksvogel! Iemand zwanger tijdens de zomer, de hoogte van warmte, zon, melanine, fruit en vitamines, en iemand moet sluiten van de kou en draag een gaasverband. Nou, waarom is de wereld zo oneerlijk ??

En ik voor het geheel van B (week 31 begon op 1 september) 2 keer was ze ziek in de zomer.

  • zoals
  • Hou niet van
Zama 25 mrt 2016

Het is natuurlijk beter om niet ziek te zijn, of behandeld te worden met frambozen-thee =)

  • zoals
  • Hou niet van
Ritul 26 maart 2016

Ik werd midden februari zwanger. Normaal gesproken vertrokken de lente en de herfst, werden nooit ziek. En altijd bij mij in de buurt, mijn altijd zieke partner. Een enkele keer deed mijn keel een beetje pijn, daarna spoelde ik af met zout water en dronk ik limoenthee om dit te voorkomen. Ook tijdens de periode van ziekte, smeerde hij zijn neus met oxolinische zalf.

  • zoals
  • Hou niet van
De huidige melodie 26 maart 2016

Ik was twee keer in de herfst ziek tijdens de zwangerschap (begin september en half oktober). Ondanks preventieve maatregelen haalden de virussen me in (((

  • zoals
  • Hou niet van
Sinderella 26 maart 2016

Ik had geluk. Ik deed helemaal geen pijn !!

  • zoals
  • Hou niet van
Enotik 27 mrt 2016

Ik kreeg een verkoudheid tijdens de 10e week van de zwangerschap, het speelde zijn rol, naast andere getuigenissen, toen ik me registreerde, werd ik naar genetici gestuurd. De verkoudheid kwelde me een week lang, maar zwangere vrouwen konden geen drugs gebruiken, maar toen de temperatuur boven de 38 kwam, werd ze met paracetamol afgebroken, ze werd met pinosol behandeld, met een marimer gewassen, van de nek gewassen met water met frisdrank en een paar jodiumdruppeltjes en dronk veel vloeistof (thee met frambozen, limoenen), munt, kamille, citroen, warme melk met honing).

  • zoals
  • Hou niet van
De huidige melodie 28 maart 2016

Tijdens mijn ziekte werd ik behandeld met sinupret en deedphen, en ik waste de neus ook met zeezout. Ik spoelde mijn keel af met calendula-afkooksel. Ze dronk veel vloeistof - kruidenthee en jam, warme melk met cacaoboter of honing en Insty's thee. Nog steeds Smoktala Roshen Eucalyptus Menthol Candy.

  • zoals
  • Hou niet van
Shushu 28 mrt 2016

  • zoals
  • Hou niet van
De huidige melodie 29 maart 2016

Insty zwangere gecontra-indiceerd

Voor het eerst hoorde ik 8 jaar geleden over Insty's thee - zijn arts adviseerde kume tijdens haar eerste zwangerschap. In het derde trimester werd ze erg ziek en had koorts, haar folk remedies hielpen haar. Insty zette haar op de been. Veel vrienden namen deze thee tijdens de zwangerschap, ook op aanbeveling van artsen.
Toen ik ziek werd, had ik bronchitis en meeuwen met jam en kruiden hielp me slecht. De dokter liet Insty drinken.

Insty is geen medicinaal preparaat (dit staat aangegeven op de zakken zelf). De instructies geven aan dat het niet wordt aanbevolen om het medicijn in het eerste trimester van de zwangerschap te gebruiken en het ook voorzichtig te gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding.
Als je kijkt, tijdens de zwangerschap, kunnen vrijwel geen medicijnen ongewenst zijn. Maar als u ziek wordt, moet u worden behandeld, de ziekte kan de ontwikkeling van het kind en de groei ervan zeer negatief beïnvloeden, complicaties zijn zeer waarschijnlijk.
De structuur van het instituut omvat geneeskrachtige kruiden die al lang bekend staan ​​om hun helende eigenschappen en op grote schaal worden gebruikt in de traditionele geneeskunde. Dit is zoethout naakt, witte wilg, Chinese thee, gewone venkel, valeriaan medicinaal, eucalyptus bolvormig, geurig violet, atatoda vasculair. Deze geneeskrachtige kruiden hebben luchtwegverwijders, kalmerende middelen, bacteriedodende, slijmoplossend, pijnstillende, zweetdrijvend, ontstekingsremmende, koortswerende en hoestwerende eigenschappen, waardoor u alle symptomen van verkoudheid aankunt.

Fabrikanten introduceren een waarschuwing, omdat sommige kruidengeneesmiddelen zelf een vrij sterk effect hebben en kruiden sterke allergenen zijn (vooral zoethout).
Allemaal individueel. Voordat ik Insty ging gebruiken, heb ik verschillende artsen geraadpleegd en verschillende artikelen op internet over dit onderwerp bestudeerd. Ik dronk herhaaldelijk thee tijdens verkoudheid vóór de zwangerschap en wist dat ik geen allergieën voor deze verbinding had.
Ik vraag in geen geval om Insty om thee te drinken. Iedereen neemt zijn eigen beslissingen. Ik heb net mijn ervaring gedeeld.

  • zoals
  • Hou niet van
Kosha_88 14 april 2016

"Ziek" in februari 3 dagen zonder temperatuur. Ze dronk veel thee en ging in bed liggen en waste haar neus met zout. Er was geen temperatuur. Mijn keel spoelde met water en zout, ergens las ik dat frisdrank in de placenta komt (ik riskeerde het niet). Dan: veel water (((En het gebeurt, en iemand zal beter worden en alles is goed)))

  • zoals
  • Hou niet van
Sashka0 19 apr. 2016

Hoe ik ook voorzichtig was, ik kon het in de winter koud krijgen, net op het hoogtepunt van de epidemie, en in het vroege voorjaar presenteerde mijn man bacillus aan mij

  • zoals
  • Hou niet van
Anetta_Anetta 4 mei 2016

En ik was ziek in de winter, toen moest ik antibiotica drinken. In het algemeen, voor profylaxe, oxaline zalf, nasoferon in de neus en aflubin druppels) En natuurlijk, thee met citroen, het belangrijkste is om wakker te worden!

  • zoals
  • Hou niet van
Marika 04 mei 2016

Hallo, vertel me, alsjeblieft, vandaag vond ik een lichte verstopte neus. Zoals de dokter om vroeg te rennen. Pah-pah. maar ik zou niet willen rennen)) wie bewaart wat? Ik heb de 19e week

  • zoals
  • Hou niet van
Enotik 04 mei 2016

Hallo, vertel me, alsjeblieft, vandaag vond ik een lichte verstopte neus. Zoals de dokter om vroeg te rennen. Pah-pah. maar ik zou niet willen rennen)) wie bewaart wat? Ik heb de 19e week

Voor zwangere vrouwen, alleen het wassen van de neus met sprays zoals Humer, Marimer (ik gebruik zoutoplossing voor mezelf en voor het kind is hetzelfde, slechts 10 keer duurder) en de neus kan alleen worden aangebracht met Pinosol, de vasoconstrictor kan dat niet. Ze bevelen ook Nazoferon aan, maar ik voelde geen zichtbaar effect.

INSTI-thee tijdens de zwangerschap

Een verkoudheid kan op het meest ongelegen moment naar boven sluipen. Nou, als je een paar dagen hebt om te lijden in een prachtig isolement, vermijd dan alle vrienden die zich niet bij de lava hees willen voegen. En hoe zit het wanneer er een kleine, belangrijkste en langverwachte kleine man uit zijn hoofd is? Nogmaals, een moeilijke keuze: om te behandelen of niet te behandelen?

Tijdens de zwangerschap is het beter om niet eens medicijnen te onthouden. Als de symptomen van verkoudheid eindelijk zijn uitgekomen (vergeet ook niet dat een dergelijke aandoening mogelijk niet goed wordt weerspiegeld in de gezondheid van de baby), dan kan de behandeling op een veiliger manier worden gestart.

Veel "ervaren", en zelfs artsen, zullen u adviseren om het thee-instituut te nemen. Ik heb zelf herhaaldelijk gehoord van vrienden en kennissen dat alleen deze thee een zwangere vrouw kan redden. In principe is het precies gemaakt om de symptomen van verkoudheid aan te pakken.

Deze thee is een echte redding, omdat het anti-verkoud, antipyretisch, antitussief, ontstekingsremmend, zweetdrijvend, pijnstillend, slijmoplossend, bronchodilator, mucolytisch, kalmerend en bacteriedodend werkt. Om het te nemen is heel gemakkelijk en handig. Het is alleen nodig om de korrels van een pakket in een kopje heet water op te lossen en dit 3 keer per dag. Behandelt thee INSTI acute luchtweginfecties, influenza, rhinitis, nasofaryngitis, laryngitis, tonsillitis, tracheitis, bronchitis.

Samenstelling en nuttige eigenschappen van Insty-thee

  • 1 Eigenschappen en samenstelling Insty
  • 2 Aanbevelingen voor het ontvangen van Insty
    • 2.1 Contra-indicaties
    • 2.2 Welke schade kan thee aan het lichaam toebrengen?
  • 3 Insty-thee tijdens de zwangerschap
  • 4 Insty voor kinderen
  • 5 Prijs
  • 6 Theecores

In het koude seizoen is het heel gemakkelijk om verkouden te worden. Het is vooral gevaarlijk om tijdens de zwangerschap ziek te worden, omdat je tijdens deze periode geen drugs kunt nemen. Daarom proberen toekomstige moeders te worden behandeld met kruidenremedies. Dit zal hen helpen Insty-thee, die bestaat uit natuurlijke kruidenextracten. Vandaag vertellen we over dit drankje, over de actie, of we kunnen ontdekken dat Insty thee kan drinken voor zwangere vrouwen.

Insty's thee wordt tijdens de zwangerschap voorgeschreven als de vrouw verkouden is omdat het uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Het helpt om te gaan met bronchitis, rhinitis, griep, tonsillitis en andere luchtwegaandoeningen.

Eigenschappen en samenstelling Insty

Gebruiksinstructies stellen dat thee antipyretische, ontstekingsremmende, slijmoplossend en mucolytische eigenschappen heeft. Deze bereiding is gemaakt op basis van plantaardige componenten.

Insty's voorbereiding bevat de volgende componenten:

  • Salicine en tremulacin, zodat thee als een ontstekingsremmend middel werkt, vermindert keelpijn, verlaagt de lichaamstemperatuur;
  • Violet, dat fredeline en essentiële oliën bevat, die bijdragen aan het diaforetisch effect, verwijdert ook slijm uit de longen;
  • Zoethout is rijk aan asparagine, flavonoïden, glycoside glycyrrhizine, dus het medicijn heeft een mucolytisch en slijmoplossend effect;
  • Vazitsinon en vazitsina alkaloïden in koude thee maken het tot een bronchodilatator;
  • Eucalyptus bevat tannines en essentiële oliën, dus de theedrank vermindert ontstekingen en werkt als een antisepticum. Helpt bij het bestrijden van infecties zoals streptokokken en staphylococcus aureus;
  • Chinese thee zit ook in de bereiding, het bevat cafeïne en theofylline. Het werkt daarom als een samentrekkend en diureticum;
  • Venkel is rijk aan essentiële oliën en dipentine, die bijdragen tot de snelle afgifte van sputum;
  • Valeriaan bevat alkaloïden, saponinen, ketonen, verlicht krampen en vermindert geïrriteerdheid.

Als u de gebruiksaanwijzing gelooft, vermindert de drank op basis van kruiden hoesten, verlaagt u de lichaamstemperatuur en herstelt u de kracht. Het gebruik van Insty helpt om snel rhinitis, faryngitis en tracheitis te overwinnen. Deze natuurlijke remedie is niet verslavend en werkt op het lichaam tijdens de eerste twaalf uur na inname.

Zie ook: Nuttige eigenschappen van thee uit uienschil

Aanbevelingen voor het ontvangen van Insty

Het medicijn is bedoeld voor kinderen ouder dan twaalf jaar en volwassenen. De dosering is één sachet twee of drie keer per dag. Pakket moet worden verdund in een kopje heet water of thee. Het wordt aanbevolen om te drinken na inname in kleine slokjes. Je moet het medicijn zeven dagen innemen, of individueel, afhankelijk van het beloop van de ziekte.

Contra

De thee van Insty kan, evenals in andere geneesmiddelen, gecontra-indiceerd zijn. Zijn ontvangst is verboden:

  • Wanneer individuele intolerantie van een component in de samenstelling van thee;
  • Tijdens borstvoeding;
  • Zwangere vrouwen;
  • Kinderen tot twaalf jaar.

Welke schade kan thee aan het lichaam toebrengen?

Insty thee tijdens de zwangerschap

Ondanks het feit dat er in de beschrijving van het medicijn contra-indicaties zijn voor het gebruik van thee tijdens de zwangerschap en borstvoeding, veroorzaakt het geen bijwerkingen.

Specialisten schrijven deze thee vaak voor aan hun patiënten. Het is bekend dat zwangere vrouwen geen drugs kunnen drinken, omdat ze het lichaam van een vrouw en een toekomstige baby negatief beïnvloeden. Degenen die thee namen, gaven geen negatieve feedback.

Insty-thee bevat alleen natuurlijke ingrediënten die veel worden gebruikt in de traditionele geneeskunde en helende eigenschappen hebben. Kruiden hebben een breed werkingsspectrum, produceren een sedatief, slijmoplossend, diaforetisch, antitussief en febrifugaal effect. Ze helpen om snel van de kou af te komen en het verloop van de ziekte te verlichten.

Zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing, is thee verboden voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, maar artsen adviseren dit medicijn juist. Fabrikanten adviseren hem niet om te drinken, omdat sommige kruiden die deel uitmaken van Insty, een sterk effect hebben en allergische reacties veroorzaken, die tijdens de zwangerschap gevaarlijk kunnen zijn.

Zie ook: De voordelen van Tibetaanse thee en een recept voor gewichtsverlies

Elk lichaam heeft zijn eigen kenmerken, dus het kan door een bepaald medicijn tijdens zwangerschap en borstvoeding verschillend worden verdragen. Bij vrouwen, in de periode van de zwangerschap, treedt een verandering in de hormonale achtergrond op, daarom heeft elk organisme zijn eigen reactie op thee. Volgens degenen die tijdens de zwangerschap Insty-thee hebben gebruikt, wordt alleen het positieve effect ervan genoteerd.

Insty voor kinderen

Thee wordt vaak voorgeschreven voor verkoudheid, maar er moet aan worden herinnerd dat het gebruik ervan niet wordt aanbevolen voor kinderen vóór de leeftijd van twaalf. Het medicijn helpt de lichaamstemperatuur te verlagen, hoofdpijn te verlichten, wat hier vaak voorkomt. Insty is goed voor kinderen, verlicht hoesten, verstopte neus en keelpijn. De aanwezigheid van zoethout in de samenstelling van de drank werkt op het lichaam als slijmoplossend middel en verwijdert goed sputum uit de longen. Beoordelingen van ouders die Insty voor kinderen alleen positief hebben gekocht. Dankzij de componenten in thee wordt de tijd van de ziekte teruggebracht tot vier dagen, wat belangrijk is voor het lichaam van het kind. Na het doornemen van de gebruiksaanwijzing en na overleg met een kinderarts, beslist u of u deze thee voor verkoudheid aan kinderen wilt geven.

De kosten van Insty bedragen honderdvijftig tot tweehonderdvijftig roebel per pakket. De prijs kan variëren van het aantal theezakjes en smaakstoffen.

Theeservices

Velen die Insty-thee dronken, spreken alleen positief over hem. Sommigen gebruikten het, niet als een remedie, maar als een nuttige thee. Favoriete drank met verschillende smaken behandelt niet alleen verkoudheid, maar geeft ook plezier.

Er zijn negatieve beoordelingen na het innemen van het medicijn. Maar in dergelijke gevallen begonnen mensen het op het verkeerde moment te nemen. Thee moet worden gedronken bij de eerste symptomen, wanneer een persoon zich zwak voelt, zijn neus is volgepropt en zijn hoofd pijn heeft. Daarom had thee niet het gewenste effect.

Insty thee tijdens de zwangerschap

als u in het eerste trimester ziek was - wat was uw behandeling?

Help slechts vijf weken - maar het weer heeft: (keel, loopneus, hoe te behandelen: (tempo geen TTT

Deze Thai BLAUWE thee.

Meisjes, we krijgen een voorraad echte blauwe thee! Natuurlijk worden er nu veel dingen over hem geschreven - als een ander wondermiddel om gewicht te verliezen enzovoort, en de sites hebben al thee-afvallen gekweekt (trouwens, de pakketten zijn overal hetzelfde, er is geen telefoon voor communicatie of nep, en nergens wordt het gewicht van het pakket gespecificeerd) dezelfde hype als met goji. Persoonlijk kan ik dit zeggen over blauwe thee. Het is echt heel rijk aan sporenelementen, perfect geschikt als preventie van vitaminegebrek in een periode dat er weinig zon is, en.

Afslankthee (recepten). Olga_Mo's blog op 7ya.ru

- koop geen thee die belooft vet te verbranden en red je daarbij van een hele berg ziekten die nog nooit eerder zijn voorgekomen; - kijk naar de samenstelling, als er verschillende smaken, stabilisatoren, kleurstoffen en andere vreemde chemicaliën zijn, dan is van dergelijke thee waarschijnlijk alleen schade; - koop thee om alleen in een apotheek af te vallen, of doe het zelf. Bovendien kan zo'n thee gemakkelijk thuis worden bereid: het recept voor afslankthee nr. 1: een lepel van een mengsel van vuilboomschors, wortel.

stuur thee Zwangerschap en bevalling

Ik had zo'n vraag, is het mogelijk om Mate thee te drinken tijdens de zwangerschap, zal het niet loskomen ??

Thee en koffie tijdens de zwangerschap. Zwangerschap en bevalling

Ik lees in één boek dat het drinken van koffie en thee niet wordt aanbevolen voor zwangere vrouwen. Het is duidelijk dat alles met mate goed is, maar ik ben zo achterdochtig dat ik nu helemaal geen zwarte thee drink, maar in het algemeen koffie vergeten ben. Nu sta ik dood groen, terwijl op het werk iedereen high wordt terwijl hij koffie drinkt. Misschien deed ik dit tevergeefs zelf?

september2003 - bedankt voor de geweldige thee! SP: bijeenkomsten

Licht, dankzij het orgel! Ik bestelde 3 soorten thee om theekorven met cadeau te vormen.Ik ontving niet alleen thee, maar ook mooie, heldere theezakjes en stickers voor hen.De thee is prachtig, de geur is ongelooflijk lekker in het hele appartement (het heeft de tassen al geopend).IMHO is een universele optie voor geschenken :) Ze drinken allemaal thee. Om niet te laten schieten, nam ik zowel groen als twee zwarten (klassiekers en toevoegingen).Het spijt me dat ik geen Glühwein heb genomen, ik heb er laat over gelezen, ik wacht nu op het volgende losgeld. Hier is het.

Tea. Blog gebruiker gareyeva irina op 7ya.ru

Thee: zwart of groen? Thee is de populairste drank ter wereld. Zwarte thee lijkt oorspronkelijk Russisch te zijn (vooral als het gaat om suiker uit een schotel) en groene thee - een trendy oosterse innovatie (vooral in combinatie met een theeceremonie). Tegelijkertijd worden zowel zwarte als groene thee verkregen van dezelfde plant, de bladverwerkingstechnologie maakt ze anders - verwelking, oxidatie (fermentatie), draaien. Letteraanduidingen van zwarte lange bladthee (losse) thee Op de doos met hoogwaardige zwarte thee.

In week 16 ziek geworden

Een vraag van een lid van de groep: "Vertel me alsjeblieft hoe ik moet zijn en hoe kun je een verkoudheid tijdens de zwangerschap behandelen? De dokter had, zei ze niets duidelijks, zei alleen thee drinken met honing, niets kan tijdens de zwangerschap worden gedaan (en thee helpt me niet, ik heb een loopneus, ik heb een zere keel, mijn hoest begon, maar het is zeker van snot, en mijn toestand is vreselijk, alles het lichaam doet pijn, maar er is geen temperatuur. Wel, kunt u tijdens de zwangerschap geneesmiddelen gebruiken? "Vragen worden per post geaccepteerd.

opnieuw over een verkoudheid (.) Zwangerschap en bevalling

meisjes, nu word ik ziek (((ik word langzaam ziek, ik was mijn neus, ik behandel mijn keel met lysobact.) Geen tempo, maar het lijkt nog steeds in mijn longen te gaan. Het wordt niet beter. Het is als een griep (ik heb geen haast om te bevallen Natuurlijk, maar wat zal er gebeuren als ik begin? - het zal me van gezonde, normale mensen afbrengen, dit is begrijpelijk, maar wat betekent Lyalka meteen? - Ja, ik heb iets in paniek (

Girls! Bedankt allemaal voor uw steun en advies!

Ik voel me vandaag beter

aromatische en gezonde thee-additieven.

In de herfst is het zo leuk om jezelf in een deken te wikkelen en opwarmende thee te drinken, uit het raam te kijken naar regendruppels en rode bladeren, of bij zonnig weer een wandeling te maken en een warme thermosfles mee te nemen. Ik deel de opties van geurige en gezonde additieven voor thee! Jasmine. De bloemen van deze plant worden niet alleen in gedroogde vorm gebruikt, maar ook in rauw. Jasmine verlicht goed hoofdpijn en heeft ook ontstekingsremmende en versterkende effecten. Mint. Als je je moe voelt, geïrriteerd bent, dan toch.

Ik was verkouden (((. Een zwangerschap plannen

Meisjes, vertel me, ik zit in de problemen (ik ben actief bezig met het plannen van een baby, het is duidelijk of deze cyclus in ongeveer 2 weken wel of niet duidelijk zal zijn, dat wil zeggen dat de conceptie is gekomen, en ik ben verkouden (((behalve voor verkoudheid), Ik drink thee met citroen, dat is het niet. Nu is het beangstigend hoe het effect kan hebben (((

Mijn zwangerschap. Slavink's blog op 7ya.ru

Mijn lieve lezers. Ik wil alleen maar vertellen over mijn zwangerschap, over de moeilijkheden die zijn ontstaan, zonder welke, helaas, nergens. Bijna vanaf het allereerste begin van de zwangerschap had ik misselijkheid, en het meest onaangename van dit alles is dat ze zonder reden helemaal op elk moment van de dag kon komen. Ik probeerde mezelf niet te belasten met veel koffie (koffiedrank, inclusief), sterke thee - het kon altijd misselijkheid veroorzaken, vooral op een lege maag, dus ik dronk het heel, heel zelden en.

Zijn deze compatibel met GW? borstvoeding

Vertel me alsjeblieft, kunnen gember, munt, tijm, kardemom en koffie worden gebruikt voor HB? En zwarte thee, sterk. Heeft een van deze gevolgen voor de hoeveelheid melk, (neemt niet af)?

Grass. Zwangerschap en bevalling

Meisjes, is het mogelijk om thee te drinken tijdens de zwangerschap met een nestelende poppenjager? De naam van het laatste gras verwart me een beetje. :)

Koud tijdens de zwangerschap. Zwangerschap en bevalling

Goede dag. Help advies. Ik heb 12,5 weken. Heb je ziek - sterke hoest en koorts, welke medicijnen zijn er mogelijk? Bedankt

Ik lees een goede temka over een verkoudheid in de groep en zal moeder vkontakte zijn
Nu zijn er veel nasopharynx-spoelproducten beschikbaar, dus als uw thuismedicamodule dergelijke systemen of sprays met zoutoplossing of zeewater heeft, bijvoorbeeld Aqua Maris, Aqualor, kunt u deze gebruiken om het ademhalen door uw neus te vergemakkelijken. Drink meer - bosbessensap of cranberrysap is hiervoor geschikt.

Je kunt thee drinken met citroen of melk met honing, als er geen eetlust is - forceer jezelf niet om te eten, zodat het lichaam niet de energie uitgeeft om voedsel te verteren. Als u een inhalator heeft, kunt u een afkooksel van kamille ademen, dergelijke inhalaties bevatten vrijwel geen contra-indicaties.

Bij het eerste teken van ziekte, zou het goed zijn om te gorgelen met kruidenafkooksels. Sommige op planten gebaseerde hoestsiropen mogen tijdens de zwangerschap worden gebruikt, maar bedenk dat u hoest niet zelf moet behandelen om de ontwikkeling van bronchitis of zelfs longontsteking te voorkomen.

Hoesten veroorzaakt meestal de toevoeging van een bacteriële infectie, dus om het aan te kunnen, is meestal de hulp van antibiotica vereist. Tijdens de zwangerschap zijn de meeste van hen echter gecontra-indiceerd en kan alleen een arts een veilig medicijn voorschrijven.

Zet alle huishoudelijke taken opzij, leun achterover, dim de lichten en rust. Bedrust bij het begin van de ziekte stelt u in staat sneller te herstellen en complicaties te voorkomen.

Ik was altijd verkouden toen ik zwanger was, de oudste was 2 jaar oud en hij werd vaak ziek, zoals ze zeggen, was ziek en ze snauwde zichzelf in het algemeen de ene na de andere.
Ik lees een recept op internet - je kookt een hele aardappel in een water, een ui (in de schil), een hele appel, tot de helft van het water is verdampt. (op internet komt hij vaak dit recept tegen, ik weet niet meer hoeveel water ik met het oog heb gedaan) om driemaal daags een beetje te drinken.
terwijl ik zwanger was, heb ik dit recept echt gered van hoesten. Waarlijk hoog tempo was dat niet.

En nadat de bevalling niet hielp, leek het erop dat het kind koliek had na deze superfunt, terwijl ze op GV niet meer dronk.

Insty thee tijdens de zwangerschap: drinken of niet drinken?

Tijdens de zwangerschap verzwakt de immuniteit van een vrouw en wordt ze vatbaar voor alle virussen. Uiteindelijk leidt dit ertoe dat een zwangere vrouw griep en verkoudheid krijgt. Hoewel dit, zoals het voor veel mensen lijkt, "onbeduidende" ziekte zeer gevaarlijk kan zijn voor het ongeboren kind. Dat is de reden waarom mam voor zichzelf moet zorgen en voor haar gezondheid moet zorgen. Nou, als je verkouden wordt of ergens een virus vastpakt, kan de arts insti thee voorschrijven tijdens de zwangerschap, behalve voor folk remedies.

In feite geeft de fabrikant van dit medicinale drankje aan dat de insta-thee voor toekomstige moeders gecontra-indiceerd is. De vraag hier is echter dat thee volledig uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Maar deze waarschuwing is gebaseerd op het feit dat er kruiden zijn zoals zoethout en gewone valeriaan. In sommige momenten kunnen ze bijwerkingen veroorzaken. Zoethout kan bijvoorbeeld wallen, verhoogde druk, hoofdpijn en andere onaangename "bonussen" veroorzaken. Zelfs gewone valeriaan, die vaak door artsen wordt voorgeschreven, zowel als onderdeel van thee als druppels, kan een onaangenaam effect hebben voor zwangere vrouwen. Valeriaan kan misselijkheid veroorzaken, het functioneren van het hart verstoren en hoofdpijn veroorzaken.

Desalniettemin bewijzen veel artsen en moeders 'forums dat in de meeste gevallen het een instituut is dat helpt om een ​​verkoudheid zonder enige gevolgen te genezen.

De smaak van de insti van thee lijkt op specerijen, brouwt het met kokend water en laat het een beetje staan, in een enigszins afgekoelde vorm, moet het 2 keer per dag worden gedronken om effect te hebben.

Wat behandelt het instituut tijdens de zwangerschap?

  • rhinitis
  • griep
  • amandelontsteking
  • nasofaryngitis
  • keelontsteking
  • tracheitis
  • bronchitis

Insti

Beschrijving vanaf 18 maart 2015

  • Latijnse naam: Insty
  • ATX-code: R05X
  • Actief bestanddeel: extracten van droge planten
  • Fabrikant: Herbion Pakistan Private Limited (Pakistan)

structuur

Als het actieve ingrediënt bevat 1 sachet 400 mg van een waterig dik extract gemaakt van eerder gedroogde plantendelen:

  • 750 mg - witte wilgenschors;
  • 300 mg - bladeren van de vasculaire adhatoda;
  • 100 mg - bloemen en bladeren van geurige viooltjes;
  • 550 mg - wortelstokken en wortels van zoethout;
  • 125 mg - Chinese theeblaadjes;
  • 75 mg - vruchten van gewone venkel;
  • 35 mg - bladeren van bolvormige eucalyptus;
  • 100 mg - wortelstokken van medicinale valeriaan.

Afhankelijk van de smaak kan Insty's thee ook bevatten:

  • anijs of kardemomolie;
  • smaken van citroen, chocolade of koffie.

Formulier vrijgeven

Het medicijn van Insty is verkrijgbaar in de vorm van korrels met sachets (5,6 g) en bedoeld voor het maken van thee (drank). De doos bevat 5 sachets.

Farmacologische werking

Ontstekingsremmend, slijmoplossend, mucolytisch, antipyretisch.

Farmacodynamiek en farmacokinetiek

Insty is een complex geneesmiddel op basis van plantaardige ingrediënten, vanwege de effecten waarvan het hele spectrum van zijn farmacologische werking zich manifesteert.

Willow omvat tremucine en salicine en vertoont pijnstillende, ontstekingsremmende en antipyretische werkzaamheid.

Adhatod, vanwege het gehalte aan vasicine en vasicinon alkaloïden, wordt gekenmerkt door slijmoplossend en bronchodilatoire effecten, verhoogt de beweeglijkheid van cilia, helpt sputumontlading, verschilt door exectorale en oxytocineachtige werking.

Violet bevat freedeline, etherische oliën, wat wordt uitgedrukt in slijmoplossend, antihistaminicum, zweetdrijvend en koortswerend effect van het medicijn.

Zoethout bevat glycoside glycyrrhizine, asparagine en flavonoïden, waardoor het mucolytische, slijmoplossend ontstekingsremmende werkzaamheid vertoont.

Chinese thee, inclusief cafeïne, tannine en theofylline wordt gekenmerkt door samentrekkend, diuretisch en tonisch effect.

Venkel met dipentine en etherische oliën heeft ontstekingsremmende, antiseptische en slijmoplossend effecten.

Eucalyptus met zijn tannines en essentiële oliën (pineen, cyneol, myrtenol, adesmol, pinocarvone), vertoont ontstekingsremmende en antiseptische werking, vooral in verband met stafylokokken en streptokokken.

Valeriaan omvat essentiële oliën, alkaloïden, ketonen en saponinen, die een effect hebben op het verlagen van de prikkelbaarheid van het centrale zenuwstelsel en het verminderen van spierspasmen.

Aldus helpt het medicijn van Insty de algemene toestand van de patiënt te verbeteren, de hoestintensiteit te verminderen en de verhoogde temperatuur te verlagen. Het draagt ​​bij aan de snelle passage van de symptomen van rhinitis, tracheitis, faryngitis. Leidt niet tot verslaving en slaperigheid. Het begint na 24 uur te werken.

Thee verzwakt ook de manifestaties van intoxicatie (zweten, hyperthermie, algemene zwakte), die vaak gepaard gaan met inflammatoire pijnlijke aandoeningen van de luchtwegen, werkt als een antisepticum, verhoogt de productiviteit en vermindert de hoestintensiteit. Vermindert de regressie van de acute periode van de ziekte tot 3-4 dagen.

Bereide thee (orale oplossing) wordt geabsorbeerd uit het maagdarmkanaal en begint binnen 30-40 minuten te werken. De werkzaamheid van het antipyretische effect wordt na 5-8 uur waargenomen.

Indicaties voor gebruik

Instythee wordt gebruikt voor de symptomatische behandeling van acute respiratoire virale infecties, gepaard gaand met hoofdpijn, verhoogde lichaamstemperatuur (tot 38 ° C), verstopte neus, hoest, keelpijn en andere manifestaties die overeenkomen met de ziekte.

Contra

  • overgevoeligheid voor een van de bestanddelen van het geneesmiddel of hun complex;
  • zwangerschap;
  • leeftijd tot 18 jaar;
  • lactatieperiode.

Bijwerkingen

Allergische manifestaties, meestal geassocieerd met gevoeligheid voor een bepaald ingrediënt, zijn mogelijk.

Gebruiksaanwijzing Insty

Instructies over de thee van Insty veronderstellen inname van eerder oplosbare inhoud van één sachet aan de binnenkant. Korrels verdund in heet water en langzaam drinken.

In de regel wordt het voorgeschreven op het eerste sachet tweemaal of driemaal 24 uur na de maaltijd.

De duur van de receptie is meestal 7-8 dagen.

Verdere toediening van het medicijn is mogelijk na overleg met de arts.

overdosis

Op dit moment zijn er geen bewezen gevallen van overdosering.

wisselwerking

Aanbevolen wordt parallelle ontvangst van antitussiva en geneesmiddelen die de vorming van sputum verminderen, vanwege de mogelijke hoestproblemen.

Verkoopvoorwaarden

Het is niet nodig om het medicijn Insty-recept te kopen.

Opslagcondities

Opslagsachets beveelt temperaturen tot 25 ° C aan.

Houdbaarheid

Vanaf de fabricagedatum - 36 maanden.

Speciale instructies

Patiënten met een caloriearm dieet en diabetes mellitus moeten onthouden dat de granules sucrose (5,13 g) bevatten.

Als de temperatuur stijgt met meer dan 38 ° C, piepende ademhaling, verergering van hoest, etterig sputum, keelpijn, rhinorroe met etter, is het noodzakelijk om de behandeling te onderbreken en een arts te raadplegen, die een ander behandelingsregime met de juiste ziekte moet adviseren.

analogen

  • AnviMaks;
  • Antiorzin;
  • Asinis;
  • Antigrippin;
  • Aflubin;
  • Inflyunet;
  • Influcid;
  • Kofanol.

Voor kinderen

Gecontraindeerd tot 18 jaar.

Insty-thee tijdens zwangerschap en borstvoeding

Recensies over Insty

Bijna alle beoordelingen over dit medicijn, onder voorbehoud van de vervulling van alle voorwaarden volgens indicaties, zijn positief. Af en toe kan een negatieve beoordeling van het medicijn worden gevonden, meestal geassocieerd met de noodzaak om een ​​meer serieuze behandeling voor te schrijven met antibiotica en andere krachtige geneesmiddelen.

Er zijn veel discussies op internet over het nemen van het medicijn tijdens de zwangerschap, zoals artsen het vaak voorschrijven in deze periode, verwijzend naar het feit dat Insty een kruidenpreparaat is en daarom een ​​ongeboren baby niet kan schaden.

Deze kwestie is nogal controversieel en vereist een grondiger onderzoek naar de mogelijke effecten en bijwerkingen van alle ingrediënten van de korrels op de vrucht.

Hoewel, naar de mening van veel toekomstige moeders die dit medicijn gebruikten, het absoluut onschadelijk is en een contra-indicatie - "zwangerschap" is opgenomen in de officiële instructies, hoogstwaarschijnlijk vanwege het ontbreken van klinische studies, moet u op zijn hoede zijn voor het gebruik (evenals andere geneesmiddelen) tijdens de zwangerschap. en borstvoeding.

Prijs waar te kopen

Insty's prijs varieert van 150 tot 250 roebel.

INSTI-thee tijdens de zwangerschap

Interessante artikelen

Comments

Luchshe vsego chai s malinoi ili je med s garyachim malakom.

breshut devachki, eto vsego lish reklama etogo chaya.

Thee is een uitkomst. Ik zag hem tijdens de lactatie, de peuter was slechts 7 dagen oud en ik kreeg het voor elkaar om ziek te worden (koorts, keel, lethargie). Thee ging net zo goed om met de ziekte. Na een paar trucs begon ik me veel beter te voelen en na een dag had ik al gefladderd als een bij. Ik raad het iedereen aan. Mirakel, geen thee.

Hoest Bij Kinderen

Keelpijn